• Forumumuz, Türkiye İzcilik Federasyonu'ndan bağımsız, tamamen gönüllü izci ve izci liderlerinden oluşan bir platformdur.

Çözüldü Bu sene MEB e-sınav ücreti ne kadar oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sipahi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiş. Çözümün yanlış olduğunu düşünüyorsanız konuyu raporlayabilirsiniz.

Sipahi

Yeni üye
Gezgin
Aşama
Ergin İzci
İzcilik Kulübü
Denizli Asil
Selamlar,
Amatör telsizcilik belgesi almam için sınav olmam gerekiyormuş sanırım. Bunun içinde başvuru esnasında Milli Eğitim Bakanlığını seçerek başvuruyoruz. MEB'in e-Sınav ücreti 2025 senesi için ne kadar oldu? Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Çözüm
Ekran görüntüsü 2025-03-04 022241.webp

Yukarıda MEB Amatör Telsizcilik e-Sınav Kılavuzu'nun 2025 yılı olan kılavuzundan görsel yer alıyor. Görselde KDV dahil 900₺ olduğu yazıyor. Kısaca MEB'in 2025 senesi için e-sınav ücreti olarak belirlediği tutar 900₺ olmuş.

Kaynağın tamamını okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:
Ben geçen sene 2024'de 600₺ ödemiştim MEB e-sınavı için bu sene ne kadar oldu bir fikrim yok maalesef. Kılavuz paylaşılmıştı burada, orada yazması gerekiyor.

Ekran görüntüsü 2025-03-04 022241.webp

Yukarıda MEB Amatör Telsizcilik e-Sınav Kılavuzu'nun 2025 yılı olan kılavuzundan görsel yer alıyor. Görselde KDV dahil 900₺ olduğu yazıyor. Kısaca MEB'in 2025 senesi için e-sınav ücreti olarak belirlediği tutar 900₺ olmuş.

Kaynağın tamamını okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

Son düzenleme:
Çözüm
Geri