• Forumumuz, Türkiye İzcilik Federasyonu'ndan bağımsız, tamamen gönüllü izci ve izci liderlerinden oluşan bir platformdur.

Video Dayı: Bir Adamın Hikâyesi 2 Filmi Hakkında Düşünceler

UmutcanUmutcan onaylı kullanıcıdır.

Forum Yönetimi
Geliştirici
Web sitesi
www.umutcan.xyz
Aşama
Lider Yardımcısı (LTK)
Çağrı İşareti
TA4RAP
İzcilik Kulübü
ASİL
Yönetmenliğini Uğur Bayraktar'ın üstlendiği ve başrolünde sevilen oyuncu Ufuk Bayraktar'ın olduğu Dayı 2 filmi yakında sinemalarda izleyicileri ile buluşacak.

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi 2 Filmi​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İlk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda yine Uğur Bayraktar oturuyor. Filmin başrolünde ise tabii ki Ufuk Bayraktar yer alıyor. Filmin konusu, fragmandan tahmin edileceği üzere ilk filmde çok kısa tutulan hapishane serüvenleri olabilir. Dayı 2 filminde, Cevahir'in hapishanede yaşadıklarına yer verilebilir.

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi 2, YouTube fragmanının başlığına bakılırsa 7 Şubat 2025'de sinemalarda olacak. Filmde Ufuk Bayraktar'a; Yıldıray Şahinler, Cem Özer, Reha Özcan, Bora Karakul ve Ergül Miray Şahin gibi oyuncular eşlik edecek.

Siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Belkide ergin izcileriniz ile izlemeye değer bir film olabilir. Ne dersiniz?

Türk filmi çok izlemem ama ben bu tarz filmleri de sevmiyorum. Bilim kurgu filmlerini de pek sevmem diyordum fakat interstellar izleyene kadar... ilk çıktığı dönem arkadaşım çok ısrar etmişti mutlaka gidelim filme diye, filmin matematiği süper işlenmiş. Ağzım açık kalmıştı.

Müziklerinide ayrı bir severim, piyano dinleme hastasıyım bu arada :)
Hans zimmer muhteşem bir sanatçı.

İnceleyip bende düşüncelerimi bir konuda paylaşmak isterim. Daha önce seyretmedim yalan söyleyemeyeceğim. 😶‍🌫️
Beğeneceğine inanıyorum, mutlaka izlemelisin. İzlerken mutlaka telefonu, bilgisayarı vs. diğer odaya bırak. Ben film izlerken sadece filme odaklanır ve keyfini çıkartırım :) bu arada filmforum com alayımda kendi kendime takılayım dedim, 29 yıl önce almış vicdansızlar :D

Geri