• Forumumuz, Türkiye İzcilik Federasyonu'ndan bağımsız, tamamen gönüllü izci ve izci liderlerinden oluşan bir platformdur.

Son Dönemlerde Okuduğunuz En Etkileyici Kitap

Merhaba İzci Forum ailesi, son dönemlerde okuduğunuz en etkileyici kitap hangisi? Ben yine yarım bırakıyorum okuduğum kitapları son dönemlerde ve odaklanamıyorum. En büyük problemlerimden bir tanesi.

Geçtiğimiz aylarda Khaled Hosseini'n yazarlığını yaptığı Uçurtma Avcısını bitirdim. Spoiler vermek istemiyorum fakat şiddetle tavsiye ederim. İzci Forum ailesinin mutlaka ama mutlaka okumasını isterim. Ondan önce ise George Orwell hayvan çiftliğini okumuştum, o da çok hoşuma gitti.

Uçurtma Avcısı ve Hayvan Çiftliği geçen ay bitirdiğim kitaplar (fırsat buldukça okumaya çalışıyorum). Peki sizler en son hangi kitapları bitirdiniz?

Bende Sol Ayağım okumuştum en son, tavsiye edebilirim. Çocukluktan beyin felçli ve öğrenim güçlüğü çeken Christy Brown'un annesi ve babasının yardımıyla hayata tekrar tutulmasını anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Uzun süredir kitap okumuyorum ne yalan söyleyeyim ama en son Kürk Mantolu Madonna ve Sol Ayağım okumuştum. İkiside harika kitaplar.

Bende Sol Ayağım okumuştum en son, tavsiye edebilirim. Çocukluktan beyin felçli ve öğrenim güçlüğü çeken Christy Brown'un annesi ve babasının yardımıyla hayata tekrar tutulmasını anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Uzun süredir kitap okumuyorum ne yalan söyleyeyim ama en son Kürk Mantolu Madonna ve Sol Ayağım okumuştum. İkiside harika kitaplar.
Tavsiyeni mutlaka dikkate alacağım. 10 yıl önce tüm Dünya klasiklerini bitirmiştim. Yeniden başlamak istiyorum, tabii kafamın biraz rahat olması lazım.

Geri