• Forumumuz, Türkiye İzcilik Federasyonu'ndan bağımsız, tamamen gönüllü izci ve izci liderlerinden oluşan bir platformdur.

Çözüldü Türkiye'nin En Büyük İzci Kulübü Hangisi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiş. Çözümün yanlış olduğunu düşünüyorsanız konuyu raporlayabilirsiniz.
Merhaba izciforum ailesi, aklıma kaç gündür takılıyor ve sorup sormama konusunda tereddüt yaşadım. Daha sonrada aklımda kalacağına izciforum içerisinde kalsın dedim ve sorayım dedim. Türkiye'nin en büyük izci kulübü hangisi?

Tek bir kulüp mü var? Resmi olarak bir derneğe mi bağlı? Aklımda çok fazla soru var ama en çok merak ettiğim durum budur. Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.

Çözüm
Tek bir kulüp mü var? Resmi olarak bir derneğe mi bağlı? Aklımda çok fazla soru var ama en çok merak ettiğim durum budur. Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.
Tek bir kulüp yok aslında. Türkiye İzcilik Federasyonu'nun bir teşkilat şeması bulunuyor. Bu şemaya ulaşırsam paylaşacağım.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 205727.pngBu teşkilatın içinde spor kulüpleri veya dernekler yer almakta. Hatırladığım kadarıyla derneklerin izci ve izci lideri sayılarını halihazırda görebileceğimiz bir listede maalesef bulunmuyor. Fakat kamplardan deneyimlediğim kadarıyla İstanbul ve Konya genellikle sayıca başı çekiyorlar. Resmi olarak dernekler ve kulüpler otomasyon sistemi aracılığıyla TİF çatısı altında faaliyet gösteriyorlar. Bu derneklerin de izcileri, izci liderleri ve...
Tek bir kulüp yok aslında. Türkiye İzcilik Federasyonu'nun bir teşkilat şeması bulunuyor. Bu şemaya ulaşırsam paylaşacağım.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 205727.pngBu teşkilatın içinde spor kulüpleri veya dernekler yer almakta. Hatırladığım kadarıyla derneklerin izci ve izci lideri sayılarını halihazırda görebileceğimiz bir listede maalesef bulunmuyor. Fakat kamplardan deneyimlediğim kadarıyla İstanbul ve Konya genellikle sayıca başı çekiyorlar. Resmi olarak dernekler ve kulüpler otomasyon sistemi aracılığıyla TİF çatısı altında faaliyet gösteriyorlar. Bu derneklerin de izcileri, izci liderleri ve kendi içlerinde yönetim kurulları oluyor. Faaliyetlerini bu şekilde yürütüyorlar.

**Görsel muhtemelen eski bir görsel. Bu sebeple referans alınmadan sadece bilgi edinmek amacıyla göz atabilirsiniz.

Örneğin Kayseri'de yaşadığınızı görüyorum. İzci veya izci lideri nasıl olurum? Sorusuna cevap arıyorsanız Türkiye İzcilik Federasyon'unun Teşkilat sayfasında ilinizin il temsilcisi ile görüşerek izcilik hakkında bilgi alabilir, sizi yönlendirmesini isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Eline emeğine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş. Bir de konu dışı olacak ama bir şey soracağım. Bu tepkilere o kadar emojiyi nasıl verdin? Ben de kendi siteme eklemek istiyorum, muhteşem olarak beğendiğim alanda bayağı emoji var :) bana yardımcı olabilirsen çok memnun olurum.

Eline emeğine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş. Bir de konu dışı olacak ama bir şey soracağım. Bu tepkilere o kadar emojiyi nasıl verdin? Ben de kendi siteme eklemek istiyorum, muhteşem olarak beğendiğim alanda bayağı emoji var :) bana yardımcı olabilirsen çok memnun olurum.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.
Tek kelime ile muhteşem olmuş, eline emeğine sağlık çok teşekkür ederim.

Geri